5 Şubat 2011 Cumartesi

Dedikodu

Hıncal Uluç "Bir gecelik macera/ One night stand" dedi.


Heberler "Sana ne!" dedi.


Sabah toplum dersi dedi.


E sonuçta bize ne? Kim kiminle nerde ne isterse yapsın. İster aşka düşsün, ister aşk yapsın. Bu toplumun neredeyse tamamı hiç bir şekilde eşini, sevgilisini kıskanmaz. Arada bir iki tane böyle düşünen çıktı diye tu kaka mı diyecez Defne'ye? Tüm erkekler İlker gibi mezarın başında ağlayıp üzülür di mi bu ülkede? Ha detayları bilmiyoruz. Neyin ne olduğu belki otopsi sonrası netleşecek. Yine de pek çok erkek o cenazeye gitmezdi. Hıncal Uluç bu toplumun gerçeğini dile getirdi diye bu kadar abartarak adama yüklenmenin amacı ne olabilir? Fuck buddy bolluğu hayal edenlerin çığlıkları mı bunlar?

5 yorum:

karakedi dedi ki...

kimi canlılar başka canlıların ölüsü ile beslenir... akbabalar gibi!

Bilge dedi ki...

Çok az canlı diğer canlıları yaşarken yer. Geri kalan tüm canlılar hep ölüler ile beslenir... İNSANlar gibi...

Adsız dedi ki...

İnsanların yaptıklarını hata görüp bunlardan kenilerine pay çıkarmaya çalışan zavallı insanların çırpınışları olarak görüyorum. küçümsüyorum çünkü küçülmeyi kenilerine gurur sayıyorlar. Sahip oldukları düşüncelerin tortuları, hepsinde birer at gözlüğü oluşturmuş.

Bu tür insanlar, başkalarını "ayıp" diye yargılarken, ağızlarından çıkanları nereye koyuyorlar acaba?

karakedi dedi ki...

seninle besin zinciri tartışması yapmayacağım! demek istediğim hıncal'ın bu tavrı ile bir akbaba'dan farksız oluşu idi...

Bilge dedi ki...

Keyfe Keder dünyada her başarı başkalarının sırtına basmak ile elde ediliyor. Kendi üstünlüğünü değil de diğerlerinin düşüklüğünü dile getirmek gerekiyor. Bu yapılan tutum sevdiğimize olunca üzülüyor olabiliriz. Tanımadığımıza da yapılınca üzülüp sesimizi çıkartıyor muyuz? Ayrıca Hıncal'ı yuhalayan o güruhtan kaç kişi "Ben eşimi kıskanmaz, yaptığından incinmezdim." diyebilir? Hıncal bu toplumun nabzını tutmuş, insanlar kendilerini bu toplumdan görmüyor olabilirler. Ama toplum bu.

karakedi, besin zinciri tartışması değil bu. Demek istediğini anladım. Verdiğin örnek ile cevapladım. Kendi örneğini sana açıklama ihtiyacı hissettirdin bana. Hıncal'ın tavrı insanîdir. İnsanlar diğerlerinin arkasından atıp tutarlar, dedikodu yaparlar, överler, söverler. Hıncal'a biri sövecekse, bu başkasının arkasından atıp tutmamış biri olsun.

Linkte verdiğim "Heberler" alıntısında sunucu, "Bu yaptığın açıklama ile o çocuğun gelecekte utanmasına sebep olacaksın..." diyor. Abi anla işte sen haklısın ama reyting derdi ile sana çamur atmam lazım demeye getiriyor.