26 Şubat 2011 Cumartesi

Çamaşır

Hayal edin bedeninizle aynı sıcaklıkta bir hava var ve siz bedeninizle aynı sıcaklıktaki bir suya sırtüstü uzanmışsınız. Hiç bir şey hissetmiyorsunuz. İşte o keyif, o rahatlık, o mutluluk halini kaydedin. Buna ideal his diyelim. :))


İç çamaşırı seçimi değişik sebepler ile oldukça zor, vakit alıcı bazen de bunaltıcı. Günümüz insanı bir takım çamaşırları doğrudan eliyor zaten. Hemen herkes artık doğal liflerden olsun, dikişleri olmasın gibi son derece doğru tespitler ile iç çamaşırı alıyor. Ben bunların üstüne bir iki şey daha söylemek istiyorum.


Evde ayakta durdunuz, çıplaksınız. Hissettiğiniz bir kaç şey vardır. Odanın ısısı, ayaklarınızın altındaki baskı, Kadın iseniz memelerinizdeki yer çekimi, erkekseniz penis ve testislerdeki yerçekimi, göbekli iseniz göbeğinizdeki yerçekimi hissi. İç çamaşırları giydiğiniz anda, "ideal his" diye tabir ettiğimiz hali yakalamanız gerekiyor. Tabi bu mümkün değil. Ayaklarınızın altındaki baskıyı hisetmeye devam edeceksiniz. Doğu çamaşır sizin yerçekiminden kaynaklanan meme, penis-testislerdeki hislerinizi yumuşatmalıdır. Göbek için yapılacak bişi yok ne yazık ki! :))


Herhangi bir organ herhangi bir zamanda kendini hissettiriyorsa orada bir sorun vardır. Giydiğiniz çamaşırların organlarınızın buradayım sinyali göndermesini tetiklememesine gayret edin. Külotun dikişleri batmamalı, kesimi tartmamalı; erkekseniz testisleri toplamalı ama sıkmamalı, penisiniz serbestçe hareket edip dokunma sinyali göndermemeli (özellikle sünnetli erkeklerde ciddi sorun), çok sıkı olup da rahatsızlık da vermemeli. Kadınların sütyenlerindeki kopçalar hissedilmemeli, balenler batıp rahatsızlık hissettirmemeli. Sütyenlerin kupu ne büyük olup meme uçlarının kumaşa sürtmesine izin vermeli, ne de çok sıkı olup sizi daraltmalı.


Geceleri uyurken üzerinizde çamaşırları çıkartıp çıplak yatmanız en iyisidir. Kadınlara tavsiyem yatay durumda iken sütyen takmayın, ama dikey konuma geçtiğiniz anda da üşenmeyip hemen sütyeninizi takın. Memeler çoook narin.


Bir de renklerden bahsedeyim. Erkekler için ideal iç çamaşırı rengi beyazdır. Kadınlar için ideal iç çamaşırı rengi de siyah. Tamam ben kadınlarda lila ve fıstık yeşilini çok seksi bulurum. Ülen bi saniye. Fıstık yeşili iç çamaşırı ile şov sözü verilmişti bana. Unutulmuş, e şimdi arayıp hani benim fıstık yeşili sütyenim donum desem, "Cinsiyet mi değiştirdin?" der neme lazım...


Tüm bunlar normal şartlar altında olacak şeyler. Karşı cinsi etkilemek isteyip renk ve malzeme olarak farklı şeyler elbet kullanılabilir. Günlük hayatta tercih edilmedikçe sorun yok.


Çorabın lastiği bile sıkmayacak. Ayağınıza giydiğiniz ayakkabı bile rahatsız etmeyecek. 


Tamamen giyinik olduğunuzda bile sanki çıplakmışsınız gibi yürüyeceksiniz. İşte bu rahatlığı yakaladığınız kıyafetleri tercih edin. Daha mutlu, daha huzurlu, daha enerjik olacaksınız.

Hiç yorum yok: